Rob Stenders bemoeit zich weer met programmering Radio Veronica

Rob Stenders bemoeit zich weer met programmering Radio Veronica

Rob Stenders blijft zich bemoeien met de koers die Radio Veronica moet varen. Stenders is al negen maanden geen zendermanager meer, maar wil nog steeds iets te zeggen hebben over de programmering van de zender. Eerder klaagde hij al on-air over de vele reclame in zijn reclameblokken, en nu breekt hij een lans voor Danny Vera en Johan Derksen.

Danny Vera en Johan Derksen moesten de afgelopen weken hun spullen pakken bij de zender. De nieuwe eigenaar van Radio Veronica, Mediahuis, wil een solide programmering bouwen en daar passen de twee heren niet bij. Rob Stenders is het daar niet mee eens: ‘Ik ben nog naar de leiding gegaan en zei: dat kunnen jullie toch niet doen?’, vertelt hij in zijn programma op Radio Veronica.

Stenders noemt het zelfs ‘volkomen waanzin’ en ‘vindt het niet leuk dat die mensen weg moeten’. Als het aan Rob ligt, betaalt hij de programma’s van Johan Derksen en Danny Vera uit eigen zak. De voormalig programmadirecteur en huidig presentator van ‘De Bonanza’ is in onderhandeling gegaan met de zenderleiding.