Waar zal Sven van Veen straks te horen zijn?

Waar zal Sven van Veen straks te horen zijn?

Sven van Veen is al jaren vast onderdeel van het team van Somertijd met Rob van Someren. Dat het programma verhuist naar 100%NL, wisten we al. Maar het doet de vraag rijzen waar Sven van Veen zelf te horen zal zijn. Bij Radio 10 maakte hij het programma ‘Sven’s Classix’ op zaterdagavond, maar dat programma stopt. Het past niet bij 100%NL, dus gaat het niet mee naar die zender.

Op sociale media schrijft Sven te hopen dat het programma elders te horen zal zijn. 100%NL is tegenwoordig eigendom van Mediahuis, een bedrijf dat ook Radio Veronica, SLAM! En Sublime in de portefeuille heeft. Van Veen schrijft: ‘Het kan een aantal weken duren, maar I’ll be back’. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat dan toch op Radio Veronica zijn.

Bij Radio 10 loopt de programmering nu aardig leeg. Gerard Ekdom vertrok bij de ochtendshow, Rob van Someren en zijn team verhuizen de middagshow, en nu is dus ook Sven van Veen uit de programmering verdwenen. Daarnaast houdt ook ‘De Nacht Wacht’ van Rob van Someren op te bestaan. Een complete stoelendans, waarvan we over een paar maanden de resultaten in de luisteronderzoeken zullen zien.