Daniël Lippens van SLAM! Naar NPO Radio 2

Daniël Lippens van SLAM! Naar NPO Radio 2

Daniël Lippens is binnenkort te horen bij NPO Radio 2. Hij vertrekt bij de commerciële zender SLAM! en maakt de overstap naar de publieken. Voor hem is dat geen onbekend terrein, omdat hij zijn carrière begon bij de publieke omroep. Voor BNNVARA maakt hij vanaf 9 september van maandag tot en met donderdag een avondprogramma tussen 20 en 22 uur.

Het tijdslot van 20 tot 22 uur kwam vrij door het ontslag van Morad El Ouakili. Hij moest van BNNVARA kiezen tussen RTL Boulevard of radiomaken op NPO Radio 2. Later keerde hij via de omroep PowNed terug in het weekend. Daniël noemt het ‘waanzinnig’ dat hij binnenkort te horen is bij NPO Radio 2. Voor hem is het de omroep waar het allemaal begon.

Hij deed in 2006 mee aan het programma ‘Coolcast’ van BNNVARA en was in 2009 zeven maanden te horen bij BNN op 3FM. Zo presenteerde hij het programma ‘The Sense of Dance’. Daarna vertrok hij weer naar SLAM!, maakte een omzwerving van 7 jaar naar Radio 538, om weer te terug te keren bij SLAM! Wie de middagshow van Daniël overneemt, is nog niet bekend. Tot de overstap is Lippens nog gewoon op SLAM! te horen.