Morad keert terug bij NPO Radio 2: stapt over naar PowNed

Morad keert terug bij NPO Radio 2: stapt over naar PowNed

Morad El Ouakili is weer terug bij NPO Radio 2. Oorspronkelijk had hij een conflict met BNNVARA vanwege zijn televisiewerk bij RTL Boulevard. Daarop vertrok hij bij de omroep. Nu stapt hij over naar PowNed, waardoor hij weer aan de slag kan bij de publieke radiozender.

De geliefde Radio 2-presentator schrijft op sociale media dat hij een samenwerking aangaat met omroep PowNed en daar ‘om meerdere redenen naar uitkijkt’. Hij zal samen met de omroep nieuwe ideeën uitwerken en vormgeven. Voor nu zal hij af en toe al te horen zijn als invaller op NPO Radio 2. Zo is hij ook te horen bij de locatie-uitzending vanaf Concert at Sea.

BNNVARA stelde een ultimatum: of Morad moest stoppen met televisie, of stoppen met radio. El Ouakili geloofde erin dat hij het werk best kon combineren. In de paar weken dat hij niet op de radio te horen was, heeft hij het radiomaken enorm gemist: “Ik krijg nog steeds elke dag hartverwarmende berichten van luisteraars en daardoor werd het gemis alleen maar groter”, schrijft de presentator.