Blijft Giel Beelen wel bij Yoursafe Radio?

Blijft Giel Beelen wel bij Yoursafe Radio?

Boven het nieuwe radiostation Yoursafe Radio hangen een paar grote vraagtekens. Sinds september vorig jaar probeert creatief directeur Giel Beelen richting te geven aan het station. Het station van ondernemer Joost Zuurbier heette eerst Radio4All en werd voorzien van een tijdelijke programmering. Een jaar na de start is er nog steeds geen vaste programmering, en ook Giel Beelen zelf is niet te horen. Dat, terwijl hij wel aankondigde ook zelf een programma te gaan maken.

De wenkbrauwen werden gefronst toen bekend werd dat Giel Beelen tijdelijk terugkeert bij NPO Radio 2. Hij vervangt bij wijze van vakantiebaantje Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte in de ochtend. Hij schreef op zijn sociale media dat hij het had gemist om zelf een programma te maken. Giel had juist alle kans bij Yoursafe Radio om dat te doen. Het zorgt voor vragen: wat is er aan de hand bij Yoursafe Radio?

RadioWereld schrijft over hommeles achter de schermen bij Yoursafe Radio. Beelen zou niet tevreden zijn over de gang van zaken achter de schermen. Stefan Wayper, die aan de zijde van Beelen stond bij het station, werkt inmiddels bij KINK. Volgens geruchten is dat ook de reden dat Giel nu bij NPO Radio 2 te horen is: hij zou graag weer bij zijn oude werkgever aan de slag gaan.