YourSafe Radio komt met tijdelijke ochtendshow

YourSafe Radio komt met tijdelijke ochtendshow

YourSafe Radio zendt tijdens het Europees kampioenschap voetbal een tijdelijke ochtendshow uit. Lars Jesse van Eijden en Thijs Zwagerman zullen tussen 08.00 en 09.30 ‘Het EK Sportpaleis’ presenteren. Naast ochtendshow zal het programma ook tussen 23.00 en 00.30 uur te horen zijn, maar dan met andere presentatoren.

In de avond presenteren onder meer Freek Jansen, Marciano Vink, Maarten de Fockert, Sam Planting, Willem Vissers en Michiel Kramer. Zij zijn allen sportjournalisten, die met hun expertise een scherpe kijk op het EK willen bieden.

Creatief directeur Giel Beelen is zeer in zijn nopjes met het programma: ‘Vanaf september zullen we meer programma’s aanbieden, maar dat we nu al met onze ochtendshow kunnen komen, maakt ons erg trots’, zegt hij tegen Radiofreak. Volgens Giel leeft het EK enorm onder Nederlanders en hij is dan ook blij dat het EK Sportpaleis bij YourSafe Radio te horen is.

Voordat YourSafe Radio de huidige naam aannam, heette het Radio4All. Toen presenteerde Prem Radhakishun een aantal weken ‘Premtime’, een programma dat dagelijks te horen was. Hij verdween van de zender na een lange vakantie.