Partners van online radio

Op deze pagina delen wij berichten van partners. Deze berichten gaan over varierende onderwerpen. Wil je zelf een partner artikel plaatsen neem dan contact met ons op.

Zo luister je naar je favoriete radiozenders als je in het buitenland bent

Je bent op vakantie in de Verenigde Staten, genietend van je favoriete radiozenders. Plotseling kun je er niet meer naar luisteren. Waarom? En nog belangrijker, wat kun je eraan doen? In dit artikel vind je een overzicht van de populairste manieren om in het buitenland naar muziek te luisteren. Het kan zijn dat je moet kijken naar een VPN, een proxyserver, of een andere manier om regionale beperkingen te omzeilen.

Kun je SEO beter zelf doen of uitbesteden?

Wanneer je een bedrijf hebt met een website dan vraag je bij jezelf af of je de SEO zelf gaat doen of toch uitbesteden.

Zingen over een tas werpt een enkele keer z’n vruchten af

Liedjes gaan over alle mogelijke onderwerpen, maar tassen spelen nauwelijks een rol in de muziek. Twee liedjes springen er echter uit: Little Green bag en Annie, hou jij me tassie effe vast.

Rugzak? Daar zit muziek in

Rugzakken zijn populairder dan ooit en ze zijn er in alle soorten en maten. Van sportieve rugzakken tot aan stijlvolle exemplaren voor mee naar het werk. En wat te denken van een rugzak waar muziek uit komt? Een stukje geschiedenis…

Wat zijn de beste radio-apps voor op je telefoon?

Als je tegenwoordig naar muziek wilt luisteren dan kun je ervoor kiezen om een abonnement te nemen bij een streaming service. Toch vinden nog altijd veel mensen het leuker om daadwerkelijk naar de radio te luisteren.