Dit is het vervolg op aflevering #4, waarin Pedja en ik samen kiseli kupus maken: Servische zuurkool. In de eerste aflevering namen we je mee in onze keuken om je meer te vertellen over deze Servische delicatesse en hoe we de fermentatie z ...
In de Eetverhalen Podcast vertel ik over lekker eten - vooral in Servië - en ik laat je de kant zien áchter eten: de psychologie van eten. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als culinair schrijver, auteur van kookboeken, kok en diëtist op het gebied van eetpsychologie. Waarbij ik mannen en vrouwen coach die worstelen met eten of een eetstoornis. Alles staat in het teken van mijn motto: Genieten van eten. Volg mij op Instagram: @kellybennisfood food@kellybennis.nl www.kellybennis.nl
Dit is het vervolg op aflevering #4, waarin Pedja en ik samen kiseli kupus maken: Servische zuurkool. In de eerste aflevering namen we je mee in onze keuken om je meer te vertellen over deze Servische delicatesse en hoe we de fermentatie z ...
Weerstand. Dat gevoel… ik zou iets moeten. Maar eigenlijk heb je er absoluut geen zin in. Dat is een heel vervelend gevoel. En komt heel vaak voor. Vooral als we dingen willen veranderen in ons leven. Als we ons beter willen voelen. Je kun ...
Eetculturen ontdekken in eigen land is een heerlijke activiteit. Deze podcast bevat een heleboel tips hoe je nieuwe eetculturen kunt ontdekken in Nederland. Waar kun je heen gaan, welke boeken kun je lezen, welke mensen en accounts kun je ...
Lekker koken voor jezelf en anderen. Een momentje voor jezelf, genieten van het koken, de lekkere smaak. Ook als eten bij jou misschien regelmatig zorgt voor stress of schuldgevoelens, kan zorgen voor jezelf met eten daarbij helpen, en hel ...
In this episode we visit the Salto Pivo craftbeer brewery in Belgrade, Serbia. Straya gave us a exclusive tour around the brewery and let us taste from the beers. Even beers which are in development! We talk about beer while we walk betwee ...
Druk, moe, geen inspiratie voor het eten. Herkenbaar? Vast wel. Maar wat doe je eraan? Deze podcast staat bol van de tips om weer geïnspireerd te raken, zodat je wel een lekkere maaltijd op tafel zet. En geen tijd meer kwijt bent aan inspir ...
Koffie (domaca kafa) is erg belangrijk in de Servische cultuur. Ik vertel over 'oprotkoffie' en het speciale pannetje om de koffie in te koken, džezva. En natuurlijk hoe je het thuis zelf kunt maken. Heb je een vraag over de Servische ke ...
Wanneer je worstelt met eten merk je misschien wel dat je steeds vaker minder eet - of zelfs maaltijden overslaat. Dat doorbreken is vaak lastig. Want waar begin je? In deze aflevering geef ik tips die je daarbij kunnen helpen en hoe je di ...
In deze aflevering vertel ik je over het Servische streetfood dat je rond deze tijd met de herfst in Servië op veel plekken in de grotere steden ziet verschijnen, zoals Belgrado en Novi Sad. Gepofte tamme kastanjes (Castanea sativa) van de ...
Met focus op je gewicht bereik je geen gewichtsverlies maar verlies van blijdschap en eigenwaarde. In deze podcast heb ik het met je over een sterke focus op het getal op de weegschaal, afname van je gewicht, een weegobsessie. Wanneer het ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.