Dit is het vervolg op aflevering #4, waarin Pedja en ik samen kiseli kupus maken: Servische zuurkool. In de eerste aflevering namen we je mee in onze keuken om je meer te vertellen over deze Servische delicatesse en hoe we de fermentatie zijn gestart. In deze aflevering nemen we een kijkje in de schuur, waar het vergistingsvat staat te pruttelen en borrelen om een heerlijke Servische zuurkool te produceren. We nemen je mee terwijl wij de kool controleren en proeven en de pekel uit het vat laten lopen en er weer in doen, een proces wat in Servië heel gebruikelijk is om het zout goed te laten circuleren. Volg ons op Instagram: @kellybennisfood Vragen, ons een bericht sturen? food@kellybennis.nl Tasty food & coaching eetmindset: www.kellybennis.nl
Gemaakt door: Kelly Bennis Eerste aflevering: 29-05-2022
De podcast Eetverhalen Podcast heeft in totaal 66 afleveringen
Maker: Kelly Bennis Datum: 14-12-2020
Maker: Kelly Bennis Datum: 16-12-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.