Peter Kalkman verteld in deze Podcast hoe het is om naar de overkant van de chique winkelstraat in Den Haag te verhuizen. Wat heeft het Kalkman gebracht..... Wat komt er allemaal kijken als je een eigen merk in de markt wil gaan zetten. ...
Deze podcast is er voor en van ambachtelijke vers ondernemers en voor iedereen die ambachtelijk verantwoord voedsel belangrijk vindt. De podcasts zullen deels bestaan uit interviews van Slagers, Bakkers en ondernemers uit de Vis, Kaas/Delicatessen en Groente en Fruit. Daarnaast interviews met inspirerende personen die passie hebben voor deze branche. Interviews zullen afgewisseld worden door korte solo podcasts.
Peter Kalkman verteld in deze Podcast hoe het is om naar de overkant van de chique winkelstraat in Den Haag te verhuizen. Wat heeft het Kalkman gebracht..... Wat komt er allemaal kijken als je een eigen merk in de markt wil gaan zetten. ...
In deze podcast een interview met 2 bevlogen hoofdredacteuren van GPmedia. Martijn Schwillens o.a. van het vakblad Meat & Co en Slagersvak Coen de Jager o.a.. van het NBT magazine, het vakblad voor de bakkers. Beide komen ze niet uit ...
Een nieuwe aflevering met hierin een interview met Dominique Melis van de franchiseformule Vleeschmeester. Risico's nemen, je nek uit steken, het anders doen met als doel niet de goedkoopste te zijn, maar de beste! Met vallen en opst ...
Een inspirerende Podcast met daarin de gepassioneerde, energieke ondernemer en slager Cees van den Berg. Om mensen om je heen te inspireren moet je zelf ook steeds weer geïnspireerd en gecoacht worden. Cees verteld als een gedreven onderne ...
Peter Bienefelt heeft wat met brood, heel veel met desem, ja zoveel dat hij na een intensieve voorbereiding en strijd met de concurrentie, World Master Baker van 2018 werd. Peter reist de wereld over om trainingen en demonstraties te geven ...
Ingeborg heeft al een lange staat van dienst binnen de kaaswereld. Ze verteld dan ook vol passie over kaas en de kaasspecialisten. Momenteel is zij werkzaam bij Zijerveld kaasals sales manager voor de kaasspecialisten en de ambulante ha ...
Een nieuwe Podcast met daarin een interview met Auke de Waal, één van de eigenaren van De Waal BV groothandel in vlees en vleeswaren. Auke verteld hoe hij zonder slagersopleiding in het mooie familiebedrijf terecht kwam. De ervaring om ...
Fiorienne Westenberg, oprichter van Many Tastes en projectmanager Elin van Beem, vertellen vol passie over hoe zij ondernemers en winkelgebieden helpen hun strategie te bepalen en uit te rollen. Zij begeleiden individuele ondernemers, w ...
Wim Haarsma is samen met zijn broer Bert eigenaar van Foodimpuls te Heerenveen. Een toeleverancier van foodproducten voor de Nederlandse Detailhandel en Retail. De kernwaarden van het bedrijf zijn; Kwaliteit, Service, Rendement en Samen st ...
Tijdens het interview met Marian Lemsom, directeur van de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) komt het woord samenwerken regelmatig naar voren. Zeker in deze tijd is dit extra belangrijk. Marian vertelt over haar carrière voor de KNS, ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.