Een interessant interview had ik met 1 van onze lichtpartners over het belang van goed licht en lichtplan voor de Ambachtelijke Verswinkel. Dick Bouwheer van Lixero verteld hier enthousiast over en geeft zijn inzichten en adviezen over ...
Deze podcast is er voor en van ambachtelijke vers ondernemers en voor iedereen die ambachtelijk verantwoord voedsel belangrijk vindt. De podcasts zullen deels bestaan uit interviews van Slagers, Bakkers en ondernemers uit de Vis, Kaas/Delicatessen en Groente en Fruit. Daarnaast interviews met inspirerende personen die passie hebben voor deze branche. Interviews zullen afgewisseld worden door korte solo podcasts.
Een interessant interview had ik met 1 van onze lichtpartners over het belang van goed licht en lichtplan voor de Ambachtelijke Verswinkel. Dick Bouwheer van Lixero verteld hier enthousiast over en geeft zijn inzichten en adviezen over ...
Gezellig aan de keukentafel met Koen en Debora Pessers, eigenaren van Kwaliteitsslagerij Fons Pessers met 5 filialen in Tilburg en Den Bosch. Gepassioneerd delen zij hun ervaring, mening, visie en inzichten. Een boeiende, leerzame po ...
In deze aflevering heb ik Martijn van Vulpen te gast. Martijn is vooral bekend van Creative Butchers met bijna 20.000 volgers op Instagram. Daarnaast is Martijn werkzaam bij Hela kruiden en sauzen. Ik ben uitgenodigd bij Helo te Venlo. Mar ...
Wat een solo had moeten worden is een duet geworden, een ‘in gesprek met’. Janine Huizing vraagt aan mij over mijn bevindingen en inzichten over de eerste interviews die ik heb gehouden. In de toekomst volgen meer van dit soort gesprekken. ...
In deze aflevering heb ik Ad Baaij van Baaij-Fresh te Lisse als gast. Hij vertelt over de geschiedenis van de viswinkel, hoe als timmerman ondernemer werd en over het samengaan van de viswinkel met de slagerij. Naast de winkel en een ...
In deze aflevering heb ik Sjaak Bosch te gast in de bakkerij te Tilburg. Sjaak is samen met Mieke van Iersel eigenaar van Meesterbakker van Iersel. Ze runnen 15 filialen en de bakkerij. In het interview vertelt Sjaak over zijn passie voor ...
In deze aflevering delen vader en zoon Knobbout zeer waardevolle ervaringen, tips en uiteraard hun Passie. Arno Knobbout heeft met 3 zoons 3 slagerijen in Buren, Tiel en Culemborg en een dochter de Brasserie in Geldermalsen. Daarnaast een ...
Rob Nuijten en Robert Nagtegaal staan in deze aflevering centraal. Beide dé BBQ goeroes uit de slagerswereld en werkzaam als adviseur bij de Vereniging van Keurslagers. Zowel tijdens hun werk als in hun vrije tijd zijn ze met verantwoord a ...
In deze aflevering staat Karel van den Heuvel centraal. Karel is operationeel directeur van de Visspecialiteiten organisatie. Maar wat blijkt, is dit niet het enige wat Karel bezig houd. Vanuit de vleessector is hij terecht gekomen i ...
In deze introductie aflevering vertel ik in het kort wat je als luisteraar kan verwachten in mijn Podcast. Ben ruim 25 jaar actief binnen de Ambachtelijke Verswereld en iedere keer ben ik nog verbaast van de Passie en Inspiratie van ond ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.