In deze Podcast geeft Sjaak hier antwoord op. Hoe is het allemaal begonnen en welke weg heeft hij en het bedrijf moeten bewandelen voordat ze staan waar ze nu staan? Slagerij Christiaanse is gevestigd in 1 van de drukste en grootste co ...
Deze podcast is er voor en van ambachtelijke vers ondernemers en voor iedereen die ambachtelijk verantwoord voedsel belangrijk vindt. De podcasts zullen deels bestaan uit interviews van Slagers, Bakkers en ondernemers uit de Vis, Kaas/Delicatessen en Groente en Fruit. Daarnaast interviews met inspirerende personen die passie hebben voor deze branche. Interviews zullen afgewisseld worden door korte solo podcasts.
In deze Podcast geeft Sjaak hier antwoord op. Hoe is het allemaal begonnen en welke weg heeft hij en het bedrijf moeten bewandelen voordat ze staan waar ze nu staan? Slagerij Christiaanse is gevestigd in 1 van de drukste en grootste co ...
In deze nieuwe Podcast ga ik in gesprek Paul van Trigt, dé worst- en vleeswarendeskundige van Nederland en daarbuiten. Paul verteld over hoe het allemaal begon toen hij pas 4 jaar oud was, tot zijn nieuwste boek welke binnenkort uitkomt. ...
In deze nieuwe podcast ga ik in gesprek met Joep Gommans van Bakkerij Support. Hierin verteld Joep openhartig over de route van een eigen bakkerij naar Bakkerij Support. Hoe Joep bakkerij ondernemers ondersteunt om keuzes te durven make ...
In deze Podcast ga ik in gesprek met de organisatoren van de Slavakto 2022. 'De wereld aan je voeten' De komende Slavakto mag eigenlijk geen beurs meer genoemd worden, maar een Event! Wim en Fiorienne leggen uit wat het verschil is ...
In deze aflevering ga ik in gesprek met duidendpoot Ruud van Diermen. Naast een prachtige visspeciaalzaak in Leusden, runt Ruud met zijn team ook diverse ambulante standplaatsen, is hij bestuurslid van de VNV, voorzitter van de Spakenburgs ...
Johan Roos verteld openhartig over hoe Roos Carpaccio is ontstaan. Wat er gebeurd als 90% van je handel wegvalt door Corona. Hoe gaat de horeca en de ambachtelijke Verswereld zich de komende jaren ontwikkelen en is er toekomst voor bei ...
Janine stelt vragen aan Frans i.p.v. dat Frans de vragen stelt. Janine wilt weten wat de ervaringen zijn na een jaar de Podcast 'Passie in de Verswereld' te hebben. "Na bijna 25 interviews afgenomen te hebben, wat zijn je inzichten en ...
Rob Tholhuijsen heeft samen met zijn vrouw tot het najaar 2020 een Keurslagerij gehad in de vakantieplaats Renesse. Hoe is het als je voor 90% van je omzet afhankelijk ben van toeristen. En dan ook 7 dagen dag en nacht werken. Als al j ...
Kundert Bakker heeft naast de groothandel een vaste standplaats in Boskoop. Wellicht volgen er meer. Het motto van Kundert is 'Uitgaan van je eigen kracht' Hoe is het in de ambulante handel met groente en fruit? 'Zomers zijn we keizer ...
Sjan van Ettenkoven staat 's morgens vroeg met zijn witte slagersjas achter het hakblok in de slagerij en een paar uur later (meestal ook met witte jas) in zijn mooie kantoor aan de Loosdrechtse plassen. Slagerij Chateaubriand heeft Sjan ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.