Als culinair content manager is Jasmijn Beerthuis dag in dag uit bezig met eten. Met haar team stelt ze namelijk de culinaire kant van Allerhande samen. Logisch dus, dat koken helemaal haar ding is. Als kind van gescheiden ouders kreeg ze d ...
Als culinair content manager is Jasmijn Beerthuis dag in dag uit bezig met eten. Met haar team stelt ze namelijk de culinaire kant van Allerhande samen. Logisch dus, dat koken helemaal haar ding is. Als kind van gescheiden ouders kreeg ze d ...
“Geef Jeruzalem maar aan Ottolenghi, dan neem ik Tel Aviv!”. Jigal Krant is bezeten van Tel Aviv. Nergens wordt het leven uitbundiger gevierd dan hier. ‘In Tel Aviv wonen vrolijke en progressieve mensen. Iedereen realiseert zich dat het lev ...
“Kreta staat in Nederland vooral bekend als party eiland, mensen denken gelijk aan Oh Oh Cherso. Wij willen vooral meegeven dat Kreta véél meer is dan dat”, zegt Vanessa in familiezaak Mitsos in Amsterdam. In de keuken zwaait vader Kiri de ...
Hoi-Chin houdt van mensen en culturen. En waar komen die twee dingen samen? Aan de eettafel natuurlijk. Niet gek dus dat ze naast haar carrière in vastgoed altijd zijdelings bezig is geweest met koken en eten. Helemaal als je erbij optelt d ...
Ana Miranda Vergara liet op haar zeventiende Mexico achter zich om naar Nederland te verhuizen. Maar de Mexicaanse keuken, die is altijd in haar hart blijven zitten. In haar thuisstad Cancun at ze als klein kind de chilaquiles verdes van ha ...
Eten en koken spelen een belangrijke rol in het leven van comedian Howard Komproe. Van toen hij als kleine jongen genoot van de kookkunsten van zijn moeder, tot vandaag waarin hij de liefde voor eten wil overbrengen op zijn twee pubers. Hij ...
Lize duikt de slagerij in van Arend ten Wolde. En dat is even wennen voor een vegetariër. Toch heeft Arend met zijn 30 jaar een frisse blik op het slagersvak, waar duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. ‘Elke dag vlees eten is niet meer va ...
De zussen Rachida en Najima Kharbouch waren het helemaal zat. Na jaren zich ergeren aan hun overgewicht moesten de overtollige kilo's eraf. Daarom gooiden de zussen met Marokkaanse roots het roer om. Ze gaven de traditionele gerechten van h ...
In deze aflevering ontdekken we verhalen en interessante weetjes over de Italiaanse keuken. Restauranthouder en voetbalcommentator Bruno Giuntoli vertelt onder andere waarom Pasta Bolognese niet bestaat (say what?!), hoe zijn grootvader via ...
Bijna alle jeugdherinneringen van journaliste Fidan Ekiz zijn verbonden met eten. De Turkse keuken heeft dan ook zoveel meer te bieden dan alleen maar Turkse pizza en döner. Maar die mooie verhalen van haar ouders en familie kon Fidan nooit ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.