Samuel is weer terug uit Frankrijk en maakt samen met producer Folkert de restjes op van de vorige afleveringen. Ze maken pasta in tomatensaus. Deze aflevering is het bonusmateriaal uit de DVD box. Samen blikken ze terug op het eerste seiz ...
Oké, toegegeven: ‘Het laatste avondmaal’ klinkt niet echt als een gezellige titel voor een podcast, maar bij deze podcast van kok Samuel Levie lik je echt je vingers af. Elke aflevering ontdek je nieuwe gerechten, waar hele bijzondere verhalen bij horen. Van de Franse keuken tot een verre reis naar China. Van de Hollandse pot tot exotische taferelen bij de toko. Je kunt van het luisteren naar ‘Het laatste avondmaal’ wel wat lekkere trek krijgen, maar dat moet je er dan maar voor over hebben. Luister naar de lekkerste verhalen, ontdek de fijnste gerechten en hoor anderen met een grote liefde voor het koken aan het woord.
Samuel is weer terug uit Frankrijk en maakt samen met producer Folkert de restjes op van de vorige afleveringen. Ze maken pasta in tomatensaus. Deze aflevering is het bonusmateriaal uit de DVD box. Samen blikken ze terug op het eerste seiz ...
Kaji But is eigenaar van het restaurant dat iedereen die in Amsterdam is geweest wel kent: Sea Palace. Het grote drijvende Chinese restaurant naar Amsterdam Centraal. Kaji geeft Samuel een snelkookles Chinees koken. Hij leert ons over de v ...
Emma de Thouars is kookboekauteur en als je van Aziatisch eten houdt moet je bij haar zijn. Zij laat zien hoe je met een klein budget een simpel Aziatisch gerecht kan maken, dat ook nog eens comfort biedt. Zo ook de zelfgemaakte noodles di ...
Producer Folkert was vergeten dat Samuel nog op vakantie was en stond voor de dichte deur. Toen Folkert belde was Samuel net een typische Franse salade aan het maken: Nicoise, vernoemd naar de Franse stad Nice. Een eenvoudig gerecht dat ge ...
Sterrenchef Emile van der Staak is de meest vernieuwde chef van ons land. In zijn restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen kookt hij plantaardig en haalt hij zijn ingrediënten uit een nabijgelegen bos. Dit is niet zomaar een bos, maar een z ...
Culinair schrijver Vanja van der Leeden is al haar hele leven bezig met koken, recepten bedenken en kookboeken schrijven. Haar relatie met eten is niet altijd prettig geweest. In deze aflevering vertelt ze hoe dat komt en hoe het nu met ha ...
Vjeze Fur of Lekker Fred zoals we hem nu ook kennen is op Instagram een grote kooksensatie. Zijn kookfilmpjes worden massaal bekeken. In deze aflevering koken we zijn favoriete gerecht: vissoep. Voor de echte fan komt dit niet als een verr ...
Sterrenchef Joris en worstenmannetje Samuel kennen elkaar al lang, om die reden mag hij niet ontbreken in deze reeks. In deze aflevering gaat Joris iets maken dat hij altijd al had willen maken, maar nog nooit aan toegekomen is: een aardbe ...
Zangeres Shirma Rouse kan niet alleen fantastisch zingen, ze kan ook heerlijk koken. Shirma is opgegroeid op een boerderij op Sint Eustatius. Daar leerde ze de basiskennis van de keuken en kreeg ze voor het eerst het gerecht te eten wat ze ...
Zangeres Shirma Rouse kan niet alleen fantastisch zingen, ze kan ook heerlijk koken. Shirma is opgegroeid op een boerderij op Sint Eustatius. Daar leerde ze de basiskennis van de keuken en kreeg ze voor het eerst het gerecht te eten wat ze ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.