Hoe kook je asperges? Hoe maak je er soep van? Wat is het verschil tussen groene en witte? Wat maken we ermee behalve de klassiekers? Eva en Mari gaan los op hun lievelingsgroente. Ga voor twee keer 15% korting op de maaltijdboxen v ...
In elke aflevering van de KeukenCast praat kookboekenschrijfster Eva Posthuma de Boer met twee gasten over een ingrediënt – de oorsprong, de eigenschappen, de culinaire mogelijkheden. Dat doen ze aan de grote tafel in Eva’s underground restaurant Chez PdeB. Chefs, culinair journalisten, kookboekenschrijvers en aanverwanten delen hun kennis en laten hun licht schijnen op wat er ter tafel komt. Muziek en techniek: Melle Posthuma de Boer.
Hoe kook je asperges? Hoe maak je er soep van? Wat is het verschil tussen groene en witte? Wat maken we ermee behalve de klassiekers? Eva en Mari gaan los op hun lievelingsgroente. Ga voor twee keer 15% korting op de maaltijdboxen v ...
In elke aflevering van de de KeukenCast praat Eva met gasten uit de culinaire wereld over één ingrediënt - de oorsprong, de eigenschappen, de culinaire mogelijkheden. Aan haar keukentafel ontvangt Eva chefs, culinair journalisten, kookboek ...
Zoek je nog meer inspiratie voor kerst? Bestel dan nu: Keukenkastje Kerst! Met 25 recepten voor maar een tientje, bestellen kan via dekeukenkast.nl of stuur een mailtje naar evaskeukencast@gmail.com voor een gesigneerd exemplaar. ...
Eva en Mari bellen met van allerlei culinair journalisten, kookboekenschrijvers en chefs met de vraag: wat is jouw favoriete kerstgerecht? ...
In elke aflevering van de de KeukenCast praat Eva met gasten uit de culinaire wereld over één ingrediënt - de oorsprong, de eigenschappen, de culinaire mogelijkheden. Aan haar keukentafel ontvangt Eva chefs, culinair journalisten, kookboek ...
In elke aflevering van de de KeukenCast praat Eva met gasten uit de culinaire wereld over één ingrediënt - de oorsprong, de eigenschappen, de culinaire mogelijkheden. Aan haar keukentafel ontvangt Eva chefs, culinair journalisten, kookboek ...
Waarom is rauwe aubergine niet lekker? Hoe bewaar je aubergine? Wat maak je ermee? Met Inger Boxsem en Gilles van der Loo Ga voor twee keer 15% korting op de maaltijdboxen van de Krat naar dekrat.nl/keukencast! ...
Kun je een half uur over koolrabi praten?Jazeker! Jigal Krant en Mari Maris raken eraan de keukentafel bij Eva P de B nietover uitgepraat! Ga voor twee keer 15% korting op de maaltijdboxen van de Krat naar dekrat.nl/keukencast! ...
Eva Posthuma de Boer en Mari Maris over kaas in alle vormen en maten. Met tips, wetenswaardigheden en veel recepten. Ga voor twee keer 15% korting op de maaltijdboxen van de Krat naar dekrat.nl/keukencast! ...
De KeukenCast Nederland-Frankrijk Vanuit haar underground restaurant Chez PdeB praat kookboekenschrijfster Eva Posthuma de Boer met chef en kookboekenschrijfster Mari Maris, in haar table d’hôtes in Frankrijk. Elke aflevering staat één i ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.