Hoi-Chin houdt van mensen en culturen. En waar komen die twee dingen samen? Aan de eettafel natuurlijk. Niet gek dus dat ze naast haar carrière in vastgoed altijd zijdelings bezig is geweest met koken en eten. Helemaal als je erbij optelt dat ze vrijwel is opgegroeid in Chinese restaurants van haar familie. Haar expertise is de Chinese keuken, waar ze zich helemaal in heeft verdiept in alle aspecten en regio's. Ze neemt Lize mee in de Kantonese keuken en deelt haar ultieme dumpling-recept! Benieuwd naar het recept? Check www.ah.nl/podcast
Gemaakt door: Albert Heijn Eerste aflevering: 19-11-2019
De podcast Bezeten van Eten heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: Albert Heijn Datum: 09-05-2018
Maker: Albert Heijn Datum: 06-06-2018
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.