In deze aflevering ontdekken we verhalen en interessante weetjes over de Italiaanse keuken. Restauranthouder en voetbalcommentator Bruno Giuntoli vertelt onder andere waarom Pasta Bolognese niet bestaat (say what?!), hoe zijn grootvader via New York net voor de oorlog in Rotterdam terechtkwam en waarom eten geen bij- maar een hoofdzaak is voor de Italianen. Tijdens het gesprek maakt Bruno samen met Lize een echte Pasta al Ragu op Toscaanse wijze. Benieuwd naar het recept? Check www.ah.nl/podcast
Gemaakt door: Albert Heijn Eerste aflevering: 19-11-2019
De podcast Bezeten van Eten heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: Albert Heijn Datum: 14-03-2018
Maker: Albert Heijn Datum: 28-03-2018
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.