Kerst is het moment voor hobby koks om te shinen. Maar in de voorbereiding loop je tegen allerlei dilemma’s aan. Luisteraars van Wat Schaft De Podcast hebben massaal vragen ingestuurd waar zij mee zitten. Jeroen en Jonas gaan er goed voor ...
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
Kerst is het moment voor hobby koks om te shinen. Maar in de voorbereiding loop je tegen allerlei dilemma’s aan. Luisteraars van Wat Schaft De Podcast hebben massaal vragen ingestuurd waar zij mee zitten. Jeroen en Jonas gaan er goed voor ...
Het kerstmenu van 2022 is echt een Wat Schaft De Podcast menu: veel groenten, uitgesproken smaken en het werk zit vooral in de voorbereiding. De beste restaurantervaringen van het jaar inspireerden tot een Japanse touch en de wijnen zijn u ...
Een saus kan een gerecht maken of breken. Hij tilt een eenvoudig ingrediënt op, brengt de componenten van een gerecht bij elkaar en vormt de brug naar de wijn. Klassieke sauzen als de Espagnol zijn veel werk, maar modernere reducties koste ...
De mens eet al duizenden jaren oesters en ze lijken zelfs een belangrijke rol te hebben gespeeld in de evolutie. Toch eten we weinig oesters en exporteren we het merendeel, want de kwaliteit van de Zeeuwse oester is onovertroffen. Jonas ...
To the US audience Mr Rick Martinez needs little introduction. With regular contributions to Food 52, The New York Times and Food Networks, Rick is a familiar face in the US. In Europe, Mexican food and its ambassadors are not as well know ...
Erwtensoep zelf maken is helemaal niet moeilijk en veel lekkerder dan uit een blik. Wij proefden ze naast elkaar en het verschil was groot. Jonas had dan ook zelf een recept ontwikkeld voor diepe soep met voldoende frisheid en structuur. D ...
Wij hadden iets goed te maken met de Mexicaanse keuken. Want in ons jeugdig enthousiasme dachten we in 2019 de Mexicaanse keuken wel even in een aflevering te kunnen behandelen. Na ruim drie jaar springen we over onze eigen schaduw heen en ...
Ga je mee Gent verkennen? De vorige aflevering hebben we je lekker gemaakt met de culinaire wederwaardigheden van Gent. Nu trekken we de stad in en gaan het allemaal meemaken. Een kop koffie en een kaneelbroodje bij Way, een speciale fles ...
Gent is een feest voor foodies. De derde stad van België heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkelt van een culinaire woestijn tot een ware hotspot. Specialty coffee, craft beers en een Vlaamse interpretatie van Nordic cuisine, het is er a ...
Ciao Bella! Riepen Jeroen en Jonas toen zij deze zomer na ruim drie weken Italië verlieten. Jeroen heeft de onderkant bekeken en Jonas de bovenkant. En het was heerlijk. De heren schenken zichzelf bij en gaan er eens even goed voor zitten. ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.