17 juni 2022, Amsterdam, Leidseplein, Midtown Grill Amsterdam. Een restaurant vol luisteraars en andere geïnteresseerden. Allemaal speciaal bij elkaar voor deze laatste podcast van seizoen 3: Steak Live! Mikel van Nice to Meat en Stijn van ...
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
17 juni 2022, Amsterdam, Leidseplein, Midtown Grill Amsterdam. Een restaurant vol luisteraars en andere geïnteresseerden. Allemaal speciaal bij elkaar voor deze laatste podcast van seizoen 3: Steak Live! Mikel van Nice to Meat en Stijn van ...
Moet je Youtube nog leren uitspelen en ben je niet bekend met kookvideo's? Dan is Nick Toet vast nog geen bekende, maar in deze podcast nummer 71 maken wij aan die onbekendheid een einde. We leren de Scheveningse visserszoon met een bereik ...
Wellicht een van de bekendste ingrediënten in de wereld: Ei. Waarschijnlijk een van de meest gestelde (en reden voor discussie) vragen: Hoe eet jij je ei? Zachtgekookt, hardgekookt, gebakken als spiegelei, omelet of ga je voor een fancy ge ...
Een groente in de hoofdrol vandaag. Een favoriet van Jonas, Jeroen kan deze groente echter wat minder waarderen. Maar toch is hij erin gedoken, heeft recepten opgezocht en natuurlijk is de ongezouten mening van de heren ook van de partij. ...
Pho, of spreek het uit op z'n Frans: Feu. Een heerlijke vullende warme maaltijdsoep. Een beetje zoals Ramen, maar dan het nationale gerecht van Vietnam. Jonas heeft zich deze podcast beperkt tot 1 gerecht met 1 basis ingrediënt: Pho Bo, of ...
Snel en Makkelijk, niet perse een onderwerp dat je verwacht bij Wat Schaft de Podcast, maar in het rijtje Budget Koken en Weekmenu past Snel en Makkelijk weer wel heel goed. Gemiddeld genomen kookt de Nederlander 28 minuten. 28 minuten van ...
Hot Sauce, you hate it or you love it. Lid van het Wat Schaft de Podcast team Jesse, heeft zich de afgelopen tijd verdiept in Hot Sauces. Hij heeft zijn zoon fan gemaakt en hij heeft de niche wereld van de Hot Sauce ontdekt, verdiept en na ...
Het bereiden van pasta voor het avondeten is tegenwoordig voor veel mensen routine. Zo ook voor Jonas en Jeroen, maar doen we het wel goed? Maken we wel op de juiste manier een pasta? Dat Is wat Jonas begon af te vragen. Dus het was weer t ...
Twee witte mannen en een podcast over een gerecht uit een andere cultuur. Op dat moment ligt ongepaste culturele toe-eigening op de loer, dus daarom is deze keer Judith Cyrus te gast. Samen met Judith ontdekken Jonas en Jeroen de wereld va ...
Ga je mee op reis? Op reis naar een Tropisch oord hier ver vandaan? Wat Schaft de Podcast goes Hawaii met deze Tiki podcast. Een podcast over de wondere droomwereld van zoete cocktails met stiekem meer diepgang dan het parapluutje doet ver ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.