Hamburgers, ooit waren ze het symbool van de verdorven fast food cultuur. Inmiddels openen Michelin chefs hamburger pop-ups. Tijd voor Jonas en Jeroen om er goed in te duiken. Van de patty tot de bun, en natuurlijk de toppings. Over hakken of malen, echte kaas of smeltkaas en regular of smashburgers. Jullie horen het, we spreken een aardig woordje over de grens. In het supplement praten door over het geheim van een goede hamburger: het hamburgerbroodje Alle recepten en informatie van deze aflevering staan in de shownotes. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Wat Schaft de Podcast Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Wat Schaft de Podcast heeft in totaal 163 afleveringen
Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 07-09-2023
Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 05-10-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.