Aflevering #137 Foodtrends / Cdmx / Bitterballen

· Aflevering van de podcast: Wat Schaft de Podcast

In deze aflevering kijken we vooruit naar de culinaire trends van 2025. Annie deelt haar lijst van veelbelovende ontwikkelingen, van Afrikaanse smaken tot een vernieuwde koffiecultuur met kruidige koffie. Jeroen en Jesse voorspellen dat de crispy chili oil zich doorontwikkelt, en dat we naar rotterdam moeten voor echt döner. We duiken ook in het Mexicaanse kookboek CDMX, met de beste recepten uit Mexico-Stad, en ontdekken dat de bitterbal het nieuwe vervoersmiddel voor restjes is, bijvoorbeeld met fazant! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Speelgoedwinkel
Wat Schaft de Podcast

Wat Schaft de Podcast

Gemaakt door: Wat Schaft de Podcast Eerste aflevering: 07-12-2019

De podcast Wat Schaft de Podcast heeft in totaal 169 afleveringen

Vorige aflevering

#136 Quiche (Balans)

#136 Quiche (Balans)

Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 09-01-2025

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#137 Foodtrends / CDMX / Bitterballen

Wat Schaft de Podcast · 16-01-2025

00:00 00:39:35