De Wiener Schnitzel is een gerecht dat vreselijk mis kan gaan. Als hij goed is gemaakt, is hij mals en sappig met een krokante korst die licht is gesouffleerd. Totaal iets anders dus dan die te dikke, taaie, treurige lapjes vlees die in de koelvitrine van de supermarkt op je liggen te wachten. Jonas heeft weken Schnitzels gebakken. Van kalf, varken en kip. In de koekenpan, de frituur en de braadpan. Enkel gepaneerd, dubbel gepaneerd, met Panko en met paneermeel. Tot de Schnitzels zijn neus uit kwamen. Gelukkig zijn Schnitzels de lievelings van zijn zoon en daar kon de hele productie dus in. Nou ja, bijna. Jij hoeft die lijdensweg niet af, want Jonas deelt zijn perfecte recept. Het Tonkatsu recept krijg je er als bonus bij, evenals de Österreichische Kartoffelsalat. Guten Appetit! Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en informatie van deze aflevering staan in de shownotes. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Wat Schaft de Podcast Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Wat Schaft de Podcast heeft in totaal 163 afleveringen
Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 06-04-2023
Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 04-05-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.