Het kerstmenu van 2022 is echt een Wat Schaft De Podcast menu: veel groenten, uitgesproken smaken en het werk zit vooral in de voorbereiding. De beste restaurantervaringen van het jaar inspireerden tot een Japanse touch en de wijnen zijn uitgezocht door wijnkoper Xavier Kat himself. Ingrediënten: Zeeuwse oesters, soja eitjes, reuzegarnalen en paddestoelenragout. Krijg je al trek? Voor elk gerecht geven we een vega variant zodat je vega vrienden en familie ook volwaardig mee eten. Of als je minder vlees en vis wil eten vervang je gewoon een of meer gerechten. Een menu waar we trots op zijn. Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en informatie van deze aflevering staat in de shownotes. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Wat Schaft de Podcast Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Wat Schaft de Podcast heeft in totaal 163 afleveringen
Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 24-11-2022
Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 22-12-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.