Aflevering #79 Sauzen

· Aflevering van de podcast: Wat Schaft de Podcast

Een saus kan een gerecht maken of breken. Hij tilt een eenvoudig ingrediënt op, brengt de componenten van een gerecht bij elkaar en vormt de brug naar de wijn. Klassieke sauzen als de Espagnol zijn veel werk, maar modernere reducties kosten vooral wat tijd. Jonas is er helemaal ingedoken en heeft Iwan Driessen van restaurant Rijsel er alles over gevraagd. Hij legt Jeroen en de luisteraars uit hoe je een kalfsjus maakt en daarmee een killer rode wijnsaus. Ook de botersauzen passeren de revue. In Het Supplement gaat het ook over een klassieker. Jonas praat met Naomi Keff, zij is kookboekenverkoper en lid van De Brigade. Naomi heeft De Nieuwe Franse keuken van Paul Bocuse helemaal doorgekookt en deelt haar ervaringen. Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en informatie van deze aflevering staat in de shownotes. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Speelgoedwinkel
Wat Schaft de Podcast

Wat Schaft de Podcast

Gemaakt door: Wat Schaft de Podcast Eerste aflevering: 07-12-2019

De podcast Wat Schaft de Podcast heeft in totaal 163 afleveringen

Vorige aflevering

#78 Oesters

#78 Oesters

Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 10-11-2022

Volgende aflevering

#80 Kerst 2022

#80 Kerst 2022

Maker: Wat Schaft de Podcast Datum: 08-12-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#79 Sauzen

Wat Schaft de Podcast · 24-11-2022

00:00 01:03:19