Knoflook is een belangrijke smaakmaker in heel veel gerechten. En laat de Flevolandse bodem nou ontzettend geschikt te zijn voor het telen van dit heerlijke gewas. Knoflook kan op veel manieren worden verwerkt: rauw in salades en kruidenboter, om vlees en vis op smaak te brengen, in diverse sauzen of meegekookt in soepen en stoof- en groenteschotels. En er wordt van gezegd dat het ontzettend gezond is. In deze aflevering gaan Sharon en Bart knoflook (en koolzaadolie) proeven in Lelystad. Van deze twee ingrediënten maakt Sharon knoflooksoep.
Gemaakt door: Provincie Flevoland Eerste aflevering: 03-03-2024
De podcast Wat Eten We Morgen? heeft in totaal 7 afleveringen
Maker: Provincie Flevoland Datum: 23-01-2024
Maker: Provincie Flevoland Datum: 06-02-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.