Satellite Gourmet podcast

Satellite Gourmet

Satellite Gourmet.Podcast om te informeren en te inspireren.Mijn gasten? Allerlei gastronomen, over hun passie voor horeca en gastronomie in de breedste zin van het woord: de kunst van het koken, de carrière en het ondernemerschap, de horeca, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Ondertussen is Satellite Gourmet toe aan het 3de seizoen én met een nominatie op zak voor best host - Belgian Podcast Awards 2021.

  • Podcast gepubliceerd op: 29-3-2022 11:07:51
  • Maker: Sabine Goethals
  • Taal: nl-be
  • Laatste RSS update: 5-11-2025 15:20:00
  • Datum eerste aflevering: 14-4-2021 18:00:00
  • Datum laatste aflevering: 23-10-2025 17:00:00

Speelgoedwinkel

169 Afleveringen

  • 00:26:55

    Sabine Goethals praat met Thijs Vervloet van Restaurant Colette*, Westerlo.  Een chef die resoluut kiest voor de basis in de gehele beleving van het restaurant! Gehuisvestigd in de woonkamer van zijn ouderlijk en grootouderlijk huis!  En to ...

  • 00:30:05

    Sabine Goethals praat met Peter Declercq, dé bbq-chef der bbq-chefs! Peter begon grillrestaurant Elkerlyc Maldegem als 20-jarige en 31 jaar later zet hij een stap op zij. Het zijn nu mijn kinderen en hun mama - Anouk - die de zaak verderze ...

  • 00:23:52

    Sabine Goethals praat met Marc Coppens, Technisch Adviseur Hotelopleiding Ter Groene Poorte, Brugge. Thema? De Evolutie in de Horeca. Waarmee moet een chef of zaalmedewerker tegenwoordig rekening houden als m/v/x in het vak stapt? Marc Cop ...

  • 00:24:12

    Sabine Goethals praat met Dries Corneillie, Maître bij De Jonkman  maar ook de Beste Sommelier van België! Fier als een gieter vertelt Dries over zijn sommelierschap, de passie voor én kennis van wijn!  Dries is een verteller en je hangt a ...

  • 00:22:43

    Sabine Goethals praat met Eddy Croes, Managing Director Winterhalter Belgium, thema: de horeca begint met een goede vaatwas. We praten over de efficiëntie van deze vaatwasmachine, een WORKHORSE, over de technologie, de digitalisering en de ...

  • 00:05:48

    Sabine Goethals was aanwezig bij de officiële opening van de Horeca Expo 2021. Het was chef Willem Hiele* die de openingsreceptie mocht verzorgen. Zijn nieuwe keuken die straks zal pronken in zijn nieuwe restaurant in Oudenburg stond in he ...

  • 00:30:36

    Sabine Goethals praat met de directeur van Hotel- en Voedingsschool Ter Groene Poorte Brugge over het runnen van een school in een niche: jongeren die de weg naar de horeca-en voedingsmarkt zullen vinden, en soms al vrij vroeg in hun jonge ...

  • 01:08:29

    #3 Piet Huysentruyt

    18-11-2021

    Sabine praat met Piet Huysentruyt, Vlaanders bekendste tv-chef na enkelen die hem voor gingen, over zijn rijkgevulde carrière, over zijn liefde voor zijn school waar hij studeerde, zijn ouders,, zijn passie voor koken tot en met  de gastro ...

  • 00:52:17

    #2 Ae Jin Huys

    04-11-2021

    Sabine praat met chef Ae Jin Huys hoe België en haar jeugd hier  haar beviel na haar adoptie door muziekjournalist Jacky Huys. Hoe Ae Jin haar thuisland én de Koreaanse keuken 'herontdekte' en dit meenam in haar horecaconcept MOK ...

  • 00:08:32

    Zin om te bijten in deze podcastsnack over gastronomische perfectie? thema: BEVERAGES!   Kijk ook 's op IGTV of YOU-TUBE voor de geanimeerde kortere versie!  #5 Hannes Desmedt Wie is hij? Wat is zijn gastronomische passie? Hoe ziet zi ...

Vorige Volgende

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

00:00