In extra episode #11 praat Sabine Goethals met Jo Grootaers, chef van Altermezzo in Tongeren, over de sterke basis die hij in zijn keuken legt door puur te werken rond hét product, over hoe hij op 26-jarige leeftijd een eerste Michelinst ...
Satellite Gourmet.Podcast om te informeren en te inspireren.Mijn gasten? Allerlei gastronomen, over hun passie voor horeca en gastronomie in de breedste zin van het woord: de kunst van het koken, de carrière en het ondernemerschap, de horeca, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Ondertussen is Satellite Gourmet toe aan het 3de seizoen én met een nominatie op zak voor best host - Belgian Podcast Awards 2021.
In extra episode #11 praat Sabine Goethals met Jo Grootaers, chef van Altermezzo in Tongeren, over de sterke basis die hij in zijn keuken legt door puur te werken rond hét product, over hoe hij op 26-jarige leeftijd een eerste Michelinst ...
Zin om te bijten in deze Podcast Snack? De snacks van dit eerste seizoen zijn: Beverages! #1 Gast: Water Sommelier Roland Wie is hij? Wat is zijn gastronomische passie? Hoe ziet zijn ideale drink eruit én wat is zijn best bewaard gastronom ...
Sabine Goethals praat met Francesca Sterckx van Minstinguett in Aarschot, over het 'bange vogeltje' dat een hotelopleiding in het verre Koksijde (HTDK) wilde volgen, over haar eigen restaurant met de mysterieuze naam met dank a ...
Sabine Goethals praat met Viki Geunes, sinds begin 2021 nieuwe Belgische ***chef van Restaurant Zilte*** in Antwerpen over hoe hij Mol ruilde voor Antwerpen en nu vanuit het Mas op 9de verdieping de gastronomie naar het hoogste niveau tilt ...
Sabine Goethals praat met Michaël Vrijmoed van Restaurant Vrijmoed** in Gent. over zijn parcours en de rol die zijn team vanaf dag 1 speelt, over het vinden van zijn eigen identiteit en kookstijl en over de culinaire keuzes die Michaël elk ...
Sabine Goethals praat met Karen Keygnaert van Cantine Copine in Brugge over hoe zij als autodidact bij de Herborist meer dan 15 jaar aan de zijde stond van chef Arnold Hanbuckers*; over de keuze om haar eigen culinaire parcours te volgen; ...
Sabine Goethals praat met sommelier Benoit Couderé over de drie mijlpalen in zijn carrière: De Karmeliet bij Chef Geert Vanhecke waar sappige wijnverhalen mooie herinneringen zijn. De Carrefour bij de dienst verkoop waar hij leerde dat een ...
Sabine Goethals praat met Filip Claeys van De Jonkman** in Brugge: over zijn start als 'laatbloeier' in de horeca; over zijn leermeesters: vooral zijn papa, naast Geert Vanhecke van De Karmeliet en Sergio Herman van Oud Sluis; o ...
Sabine Goethals praat met Pieter D'Hoop, food- en culinair fotograaf. over zijn fascinatie voor het 'beeld' gegroeid vanuit zijn tekenhobby; over de zoektocht naar zijn eigen fotografiestijl en hoe hij zich een web baande ...
Sabine Goethals praat met Peter Goossens, chef van het gastronomische restaurant Hof van Cleve*** in Kruishoutem over zijn studententijd aan Hotelschool Ter Duinen vol van 'deugnieterijen' maar ook van 'vakkennis opdoen&apo ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.