Sabine praat met Hannah Van Ongevalle, een erg gewaardeerde professional in de cocktailwereld. Met passie en vakmanschap runt ze nu THE MOTEL en werkt Hannah aan haar eigen productielijn voor 'goeie' cocktails. Haar verhaal is d ...
Satellite Gourmet.Podcast om te informeren en te inspireren.Mijn gasten? Allerlei gastronomen, over hun passie voor horeca en gastronomie in de breedste zin van het woord: de kunst van het koken, de carrière en het ondernemerschap, de horeca, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Ondertussen is Satellite Gourmet toe aan het 3de seizoen én met een nominatie op zak voor best host - Belgian Podcast Awards 2021.
Sabine praat met Hannah Van Ongevalle, een erg gewaardeerde professional in de cocktailwereld. Met passie en vakmanschap runt ze nu THE MOTEL en werkt Hannah aan haar eigen productielijn voor 'goeie' cocktails. Haar verhaal is d ...
Sabine praat met Sam D'Huyvetter die zichzelf niet direct nog 'chef' noemt, maar een horecaondernemer die prat gaat om het ontwikkelen van horecaconcepten, dit onder de noemer Bar Jeanne. Slaat iets aan, dan wordt het pop-u ...
Sabine praat met sommelier en eigenaar van Hotel-Restaurant Les Eleveurs (Halle) Andy De Brouwer over zijn onnoemelijke passie voor wijn. Hij werd bekroond tot 1ste Maître d’hôtel van België 2019 door de Club Prosper Montagné, een titel ...
Sabine praat Marieke over de kernwaarden van een goeie gastvrouw want ze is het al enkele jaren in restaurant SCHATTEMAN in Hertsberge die ze samen met haar man Gregory Schatteman runt. In 2021 werd ze bovendien 'Gastvrouw van het Ja ...
Sabine praat met Pieter Jan Lint over zijn persoonlijke filosofie over 'veganisme' en wat dit voor hem inhoudt. Pieter Jan heeft een duidelijke missie en laat horen dat de vegan keuken wel degelijk creatief en veelzijdig kan zij ...
Sabine Goethals praat met Nancy Lippens, Event Manager Horeca Expo, dé beurs voor professionelen uit de horecasector, dit jaar toe aan de 32 editie, waar er strenge covid-maatregelen van toepassing waren, om de veiligheid van zowel standh ...
Sabine Goethals praat met Jeannine Sok, auteur, trainer in de gastvrijheid. Zji ontwikkelde 'gastologie' en schreef er na de ontwikkeling van een bordspel waarvoor zij een innovatieprijs ontving, een boek over: Hoe gastvrij ben j ...
Sabine Goethals praat met Libelle Lekker chef en culinair auteur Ilse D’hooge over haar passie voor voeding en koken. De dag dat ze 50 werd en ze voelde dat haar lichaam aan het veranderen was, besloot ze haar gewicht in evenwicht te houd ...
Sabine Goethals praat met Elise De Waele, een jonge onderneemsters die haar 8 jeugdjaren doorbracht in Ter Groene Poorte, er de hotelopleiding volgende ek naar het 7de jaar Butler-Events, daarbovenop 1 jaar studeerde om zich te verdiepen ...
Sabine Goethals praat met Thomas De Muynck van Karel de Stoute Gent. Toen Thomas 8 was, wist hij bij het bakken van een cake door zijn moeder dat hij kok zou worden! Hij trok naar Spermalie Brugge die voor hem geen makkelijke schooltijd w ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.