Sabine Goethals praat met Jeannine Sok, auteur, trainer in de gastvrijheid. Zji ontwikkelde 'gastologie' en schreef er na de ontwikkeling van een bordspel waarvoor zij een innovatieprijs ontving, een boek over: Hoe gastvrij ben j ...
Satellite Gourmet.Podcast om te informeren en te inspireren.Mijn gasten? Allerlei gastronomen, over hun passie voor horeca en gastronomie in de breedste zin van het woord: de kunst van het koken, de carrière en het ondernemerschap, de horeca, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Ondertussen is Satellite Gourmet toe aan het 3de seizoen én met een nominatie op zak voor best host - Belgian Podcast Awards 2021.
Sabine Goethals praat met Jeannine Sok, auteur, trainer in de gastvrijheid. Zji ontwikkelde 'gastologie' en schreef er na de ontwikkeling van een bordspel waarvoor zij een innovatieprijs ontving, een boek over: Hoe gastvrij ben j ...
Sabine Goethals praat met Libelle Lekker chef en culinair auteur Ilse D’hooge over haar passie voor voeding en koken. De dag dat ze 50 werd en ze voelde dat haar lichaam aan het veranderen was, besloot ze haar gewicht in evenwicht te houd ...
Sabine Goethals praat met Elise De Waele, een jonge onderneemsters die haar 8 jeugdjaren doorbracht in Ter Groene Poorte, er de hotelopleiding volgende ek naar het 7de jaar Butler-Events, daarbovenop 1 jaar studeerde om zich te verdiepen ...
Sabine Goethals praat met Thomas De Muynck van Karel de Stoute Gent. Toen Thomas 8 was, wist hij bij het bakken van een cake door zijn moeder dat hij kok zou worden! Hij trok naar Spermalie Brugge die voor hem geen makkelijke schooltijd w ...
Sabine Goethals praat met Thijs Vervloet van Restaurant Colette*, Westerlo. Een chef die resoluut kiest voor de basis in de gehele beleving van het restaurant! Gehuisvestigd in de woonkamer van zijn ouderlijk en grootouderlijk huis! En to ...
Sabine Goethals praat met Peter Declercq, dé bbq-chef der bbq-chefs! Peter begon grillrestaurant Elkerlyc Maldegem als 20-jarige en 31 jaar later zet hij een stap op zij. Het zijn nu mijn kinderen en hun mama - Anouk - die de zaak verderze ...
Sabine Goethals praat met Marc Coppens, Technisch Adviseur Hotelopleiding Ter Groene Poorte, Brugge. Thema? De Evolutie in de Horeca. Waarmee moet een chef of zaalmedewerker tegenwoordig rekening houden als m/v/x in het vak stapt? Marc Cop ...
Sabine Goethals praat met Dries Corneillie, Maître bij De Jonkman maar ook de Beste Sommelier van België! Fier als een gieter vertelt Dries over zijn sommelierschap, de passie voor én kennis van wijn! Dries is een verteller en je hangt a ...
Sabine Goethals praat met Eddy Croes, Managing Director Winterhalter Belgium, thema: de horeca begint met een goede vaatwas. We praten over de efficiëntie van deze vaatwasmachine, een WORKHORSE, over de technologie, de digitalisering en de ...
Sabine Goethals was aanwezig bij de officiële opening van de Horeca Expo 2021. Het was chef Willem Hiele* die de openingsreceptie mocht verzorgen. Zijn nieuwe keuken die straks zal pronken in zijn nieuwe restaurant in Oudenburg stond in he ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.