Sabine praat met Sam D'Huyvetter die zichzelf niet direct nog 'chef' noemt, maar een horecaondernemer die prat gaat om het ontwikkelen van horecaconcepten, dit onder de noemer Bar Jeanne. Slaat iets aan, dan wordt het pop-upgebeuren, real business. Sinds de zomer van 21 is er Bar Bask in Gent, waar Sam zijn creativiteit deelt met chef Gilles Bogaert en Grill chef Jordin Michiels. Baseline: WE MAKE FIRE, WE MAKE THE RULES. De Baskische keuken ten top gedreven. Het concept slaat aan en dit is een blijver volgens Sam. www.barbask.be
Gemaakt door: Sabine Goethals Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast Satellite Gourmet heeft in totaal 153 afleveringen
Maker: Sabine Goethals Datum: 30-12-2021
Maker: Sabine Goethals Datum: 27-01-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.