Sabine Goethals praat met Marc Coppens, Technisch Adviseur Hotelopleiding Ter Groene Poorte, Brugge. Thema? De Evolutie in de Horeca. Waarmee moet een chef of zaalmedewerker tegenwoordig rekening houden als m/v/x in het vak stapt? Marc Coppens brengt enkele rake statements ten berde! Luisteren want deze Maître heeft iets te vertellen! www.tergroenepoorte.be Satellite Gourmet is een productie van Viewfalls.be
Gemaakt door: Sabine Goethals Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast Satellite Gourmet heeft in totaal 153 afleveringen
Maker: Sabine Goethals Datum: 23-11-2021
Maker: Sabine Goethals Datum: 23-11-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.