Stijn Van Hoestenberghe is een viskweker met een missie: 's werelds meest duurzame vis kweken. Al van jongsaf was hij gefascineerd door de onderwaterwereld. Hij begon te duiken en zag met eigen ogen hoe prachtig die wereld onder water kan z ...
Een podcast voor nieuwsgierige eters en drinkers. Elke aflevering ga ik op zoek naar culinaire kennis, leuke verhalen en gastronomische avonturen in de hoop meer te weten... over eten.
Stijn Van Hoestenberghe is een viskweker met een missie: 's werelds meest duurzame vis kweken. Al van jongsaf was hij gefascineerd door de onderwaterwereld. Hij begon te duiken en zag met eigen ogen hoe prachtig die wereld onder water kan z ...
Toen ik als kleine snotter bij mijn grootouders was met de ganse familie, stond er vaak een achthoekige fles met een gele vloeistof op tafel. Later zag ik die fles ook nog in Thuis voorbijkomen maar vergat ik het een beetje. Tot Tim Devrien ...
Jonas Kellens, door Gault & Millau uitgeroepen tot "Gastheer van het Jaar 2022", is medezaakvoerder van Dim Dining, eerder door diezelfde Gault & Millau bekroond met de titel van "Aziaat van het Jaar". Jonas begon zijn carriere in k ...
Michael Sels werkt als hoofddietist voor het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Daarnaast is hij ook nog eens auteur en tv chef met een missie om ons lekker lang te doen leven. Aan het begin van een nieuw jaar nemen heel veel mensen de besl ...
Regula Ysewijn is moeilijk uit de culinaire wereld weg te denken tegenwoordig. Auteur, culinair historicus, verzamelaar van oude kookboeken en speculoosmallen, foodfotograaf, verdediger van de Britse Keuken, podcaster, presentatrice van Bak ...
Wim Ballieu is vooral gekend van zijn restaurantketen Balls & Glory. Maar voor hij met zijn ballen heel Belgie veroverde, had hij al een behoorlijk traject achter de rug. In deze podcast kijken we terug op Wims culinaire fundament; de ...
Sinterklaas is zo'n typische chocolade periode, dus leek het me vanzelfsprekend om te praten met Olivier Willems, verkozen door Gault & Millau tot Chocolatier van het Jaar 2021. Als kleine ukkepuk wou Olivier eigenlijk bakker worden, ma ...
Renaat Devreese is een man met een passie als geen ander voor geitjes. Maar ook voor anders en beter boeren. Al meer dan 30 jaar bouwt hij aan de weg om zijn geiten gezond te laten groeien, zonder gebruik van antibiotica (wat hem ondertusse ...
Katinka Lansink Dodero heeft als missie de Peruaanse keuken te vertegenwoordigen en de Goede Boodschap ervan te brengen naar eenieder die wil proeven en luisteren. Haar instagram project @cevicheceviche zorgde ervoor dat ze een boek kon sch ...
Het is onmogelijk om Barbara Serulus in 1 categorie te omschrijven. Deze culinaire duizendpoot heeft een palmares om U tegen te zeggen. Ze is voornamelijk culinair journalist voor De Standaard Magazine en Knack Weekend, maar ook kookboekaut ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.