Meer nog dan het gezicht van De Superette, de bakkerij van Kobe Desramault in Gent, is Sarah Lemke het kloppende hart. Zij houdt het vuur aan in de oven, kneedt, bakt, verkoopt, managet de boel en ze zorgt er elke dag opnieuw voor dat er heerlijk vers zuurdesembrood wordt gemaakt. Recent kondigde ze aan dat De Superette binnenkort de deuren sluit; weer een hoofdstuk die afgesloten wordt. Tijd om even met Sarah zelf terug te kijken op dit hoofdstuk en misschien al even uitvissen wat haar achteraf te wachten staat. Een leuk gesprek over zuurdesem, met uitdagingen omgaan en lekker brood. Meer info over Sarah Lemke en De Superette vind je hier: ? http://www.de-superette.be/ ? https://www.facebook.com/desuperettegent/ ? https://www.instagram.com/de.superette/ Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in! ? https://bit.ly/37D2fTy Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook: ? http://www.overetenpodcast.be ? http://www.facebook.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/heartofagave
Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 133 afleveringen
Maker: Stijn Deschacht Datum: 09-06-2022
Maker: Stijn Deschacht Datum: 07-07-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.