Ann Keymeulen, die houdt van kaas. Heel veel zelfs. Een passie werd voor haar een roeping en elke dag probeert ze anderen ervan te overtuigen dat kaas fantastisch is. De terroir, de smaak, de textuur, de geschiedenis, de verhalen... Er is weinig aan het ganse kaas-verhaal wat Ann niet wil weten of niet gaat delen. En binnen de grote wereld van wereldkazen heeft ze toch een zwak plekje voor kazen van bij ons. Daarom richtte ze dit jaar de eerste nationale kaaswedstrijd op: de Belgian Cheese Awards. Een verhaal over passie, over kaas en de moeilijkheid van een wedstrijd te organiseren en te jureren! Meer info over Ann Keymeulen vind je hier: ? https://www.lartdufromage.be/ ? https://www.instagram.com/annkeymeulen_lartdufromage/ ? https://www.facebook.com/lartdufromage/ ? https://belgiancheeseawards.be/ Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in! ? https://overeten.substack.com Meer weten Over Eten? Volg me op tiktok, instagram en/of facebook: ? http://www.overetenpodcast.be ? http://www.facebook.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/heartofagave ? http://www.tiktok.com/overetenpodcast
Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 137 afleveringen
Maker: Stijn Deschacht Datum: 08-05-2025
Maker: Stijn Deschacht Datum: 05-06-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.