Hoofdgerecht voor 4 personen 35 min. bereiden We maken verse preisoep en toast met misoboter. Een heerlijke en goed gevulde soep met verschillende paddenstoelen en witte bonen. Ga voor het hele recept naar ah.nl Ingrediënten ? 125 g ...
Koken is leuk, kennis is leuk. Kun je nagaan hoe leuk koken met een vleugje Kennis is. In Koken met een vleugje Kennis kook je elk gerecht mee met tv-kok Hugo Kennis. Het basisingrediënt van de podcast is Hugo die je – al kokend – stap voor stap begeleidt in de bereiding, waardoor je live mee kan koken. Tussen het bakken en braden door, stelt en beantwoordt Hugo vragen over beter, gezonder en duurzamer eten, gerelateerd aan het gerecht. Maar voordat je kan beginnen met koken, natuurlijk eerst je boodschappen! De ingrediëntenlijst is te vinden in de omschrijving van iedere aflevering. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Hoofdgerecht voor 4 personen 35 min. bereiden We maken verse preisoep en toast met misoboter. Een heerlijke en goed gevulde soep met verschillende paddenstoelen en witte bonen. Ga voor het hele recept naar ah.nl Ingrediënten ? 125 g ...
Hoofdgerecht voor 4 personen 15 min. bereiden & 25 min. oventijd Een heerlijke Griekse ovenschotel met orzo, kikkererwten en feta. Vegetarisch en heel betaalbaar, een recept waarmee je jouw gasten of gezin aan tafel echt verrast. G ...
Hoofdgerecht voor 4 personen 25 min. bereiden Door de rijst te koken met gember en koriander sta je al 1-0 voor op smaak in dit gerecht. Je combineert deze smaakvolle rijst met gekaramelliseerde tempeh, knapperige paksoi en cassavekroe ...
Hoofdgerecht voor 4 personen 30 min. bereiden & 15 min. oventijd Deze stamppot is anders dan je misschien gewend bent: je maakt 'm met kabeljauw in een heerlijke marinade van gember, limoen, rode peper en sesamolie. En er gaat lekker ...
Hoofdgerecht voor 4 personen 25 min. bereiden & 20 min. oventijd Wist je dat witlof nog lekkerder wordt door 'm te karameliseren? Hugo Kennis maakt deze traybake met krieltjes, chipolata en citroen met gekarameliseerde witlof stap vo ...
Hoofdgerecht voor 4 personen 25 min. bereiden Risotto met kip en paddenstoelen: een klassiek recept dat iedereen in zijn repertoire zou moeten hebben! Hugo praat je stap voor stap door dit Allerhande recept, zo gaat er zeker niets mis. ...
Koken is leuk, kennis is leuk. Kun je nagaan hoe leuk koken met een vleugje Kennis is. In Koken met een vleugje Kennis kook je elk gerecht mee met tv-kok Hugo Kennis. Het basisingrediënt van de podcast is Hugo die je – al kokend – stap voo ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.