Hoofdgerecht voor 4 personen 25 min. bereiden Door de rijst te koken met gember en koriander sta je al 1-0 voor op smaak in dit gerecht. Je combineert deze smaakvolle rijst met gekaramelliseerde tempeh, knapperige paksoi en cassavekroepoek. Ga voor het hele recept naar ah.nl Ingrediënten ? 50g verse gember ? 300g pandanrijst ? 2 tl gemalen koriander ? 250g tempeh ? 3 el zonnebloemolie ? 1 rode peper ? 1 teen knoflook ? 3 el sojasaus ? 3 el ketjap manis ? 2 el donkere basterdsuiker ? 4 stuks shanghai paksoi Kook je mee? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Gemaakt door: Allerhande Eerste aflevering: 15-04-2024
De podcast Koken met een vleugje Kennis heeft in totaal 7 afleveringen
Maker: Allerhande Datum: 16-05-2024
Maker: Allerhande Datum: 23-05-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.