Hoofdgerecht voor 4 personen 25 min. bereiden & 20 min. oventijd Wist je dat witlof nog lekkerder wordt door 'm te karameliseren? Hugo Kennis maakt deze traybake met krieltjes, chipolata en citroen met gekarameliseerde witlof stap voor stap, samen met jou. Ingrediënten ? 1 citroen (schoongeboend) ? 1 kg vastkokende kriel in de schil ? 2 rode uien ? 5 biologische runderchipolata ? 6 el milde olijfolie ? 60 g Pecorino Romano ? 15 g basilicum ? 15 g platte peterselie ? 1 teen knoflook ? 30 g geroosterde pijnboompitten ? 6 stronken witlof ? 40 g roomboter ? 2 el fijne kristalsuiker Kook je mee? Ga voor het hele recept naar ah.nl/traybake-met-krieltjes-chipolata-en-citroen-met-gekarameliseerde-witlof Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Gemaakt door: Allerhande Eerste aflevering: 15-04-2024
De podcast Koken met een vleugje Kennis heeft in totaal 7 afleveringen
Maker: Allerhande Datum: 16-05-2024
Maker: Allerhande Datum: 16-05-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.