Aflevering Traybake Met Krieltjes, Chipolata En Citroen Met Gekarameliseerde Witlof

· Aflevering van de podcast: Koken met een vleugje Kennis

Hoofdgerecht voor 4 personen 25 min. bereiden & 20 min. oventijd Wist je dat witlof nog lekkerder wordt door 'm te karameliseren? Hugo Kennis maakt deze traybake met krieltjes, chipolata en citroen met gekarameliseerde witlof stap voor stap, samen met jou. Ingrediënten ? 1 citroen (schoongeboend) ? 1 kg vastkokende kriel in de schil ? 2 rode uien ? 5 biologische runderchipolata ? 6 el milde olijfolie ? 60 g Pecorino Romano ? 15 g basilicum ? 15 g platte peterselie ? 1 teen knoflook ? 30 g geroosterde pijnboompitten ? 6 stronken witlof ? 40 g roomboter ? 2 el fijne kristalsuiker Kook je mee? Ga voor het hele recept naar ah.nl/traybake-met-krieltjes-chipolata-en-citroen-met-gekarameliseerde-witlof Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Speelgoedwinkel
Koken met een vleugje Kennis

Koken met een vleugje Kennis

Gemaakt door: Allerhande Eerste aflevering: 15-04-2024

De podcast Koken met een vleugje Kennis heeft in totaal 7 afleveringen

Vorige aflevering

Risotto met kip en paddenstoelen

Risotto met kip en paddenstoelen

Maker: Allerhande Datum: 16-05-2024

Volgende aflevering

Stamppot kabeljauw en waterkers

Stamppot kabeljauw en waterkers

Maker: Allerhande Datum: 16-05-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Traybake met krieltjes, chipolata en citroen met gekarameliseerde witlof

Koken met een vleugje Kennis · 16-05-2024

00:00 37:15