Sidney Schutte (Middelburg, 1976) is de chef van het poepchique Waldorf Astoria aan de Herengracht. In de keuken van tweesterrenrestaurant Librijes Zusje bereidt hij een waan-zin-nig gerecht van rauwe carabinerogarnaal, watermeloen, XO-saus ...
Oké, toegegeven: ‘Het laatste avondmaal’ klinkt niet echt als een gezellige titel voor een podcast, maar bij deze podcast van kok Samuel Levie lik je echt je vingers af. Elke aflevering ontdek je nieuwe gerechten, waar hele bijzondere verhalen bij horen. Van de Franse keuken tot een verre reis naar China. Van de Hollandse pot tot exotische taferelen bij de toko. Je kunt van het luisteren naar ‘Het laatste avondmaal’ wel wat lekkere trek krijgen, maar dat moet je er dan maar voor over hebben. Luister naar de lekkerste verhalen, ontdek de fijnste gerechten en hoor anderen met een grote liefde voor het koken aan het woord.
Sidney Schutte (Middelburg, 1976) is de chef van het poepchique Waldorf Astoria aan de Herengracht. In de keuken van tweesterrenrestaurant Librijes Zusje bereidt hij een waan-zin-nig gerecht van rauwe carabinerogarnaal, watermeloen, XO-saus ...
Caffè Toscanini in de Jordaan is al 32 jaar een begrip in Amsterdam. Chef, mede-eigenaar en (full disclosure) mijn ex-baas Leonardo Pacenti (51) maakt voor mij de meest eenvoudige pasta denkbaar: met knoflook, olie en peper. Of wordt het t ...
Joris Bijdendijk, de chef van Restaurant Rijks, wordt alom geprezen als voortrekker van de nieuwe generatie Nederlandse topkoks. Joris gaat me laten zien hoe hij zijn beroemde dry aged eend bereidt. En we praten over ambacht, stijl en inspi ...
8 chefs, 8 afleveringen, 8 heerlijke gerechten. Luister de komende weken naar Cheft en ontdek alle geheimen en mooie verhalen van de beste Amsterdamse chef-koks!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.