Elke woensdag kookt Samuel Levie, in zijn eigen keuken, samen met zijn vrienden een gerecht met een bijzonder verhaal. Van de ultieme Surinaamse kip tot chocoladepuree van gefermenteerde kastanjes, het komt allemaal in geuren en kleuren voo ...
Oké, toegegeven: ‘Het laatste avondmaal’ klinkt niet echt als een gezellige titel voor een podcast, maar bij deze podcast van kok Samuel Levie lik je echt je vingers af. Elke aflevering ontdek je nieuwe gerechten, waar hele bijzondere verhalen bij horen. Van de Franse keuken tot een verre reis naar China. Van de Hollandse pot tot exotische taferelen bij de toko. Je kunt van het luisteren naar ‘Het laatste avondmaal’ wel wat lekkere trek krijgen, maar dat moet je er dan maar voor over hebben. Luister naar de lekkerste verhalen, ontdek de fijnste gerechten en hoor anderen met een grote liefde voor het koken aan het woord.
Elke woensdag kookt Samuel Levie, in zijn eigen keuken, samen met zijn vrienden een gerecht met een bijzonder verhaal. Van de ultieme Surinaamse kip tot chocoladepuree van gefermenteerde kastanjes, het komt allemaal in geuren en kleuren voo ...
Een balletje gehakt met jus, knapperig van buiten en supersappig van binnen, hartig en pikant: je kan er zomaar hartstikke zin in hebben. Hoofdredacteur van sensatieblad Story Guido den Aantrekker is er dol op, maar ‘doet meestal maar wat’ ...
Ben jij – net als acteur en presentator Eric Corton – zo iemand die couscous maakt door het effies met kokend water te overgieten en dan liefdeloos te laten wellen? Na het beluisteren van deze aflevering van Cheft doe je dat dus nóóit meer ...
Aflevering 1 van seizoen begint heerlijk, met rendang. Mijn allereerste gast is Ionica Smeets, hoogleraar wetenschapscommunicatie, wiskundige en allround leuk, slim en grappig type.Ionica wil rendang leren maken, een gerecht waar ze dol op ...
Ja! Lieve vrienden, we zijn terug! Vrijdag 20 december verschijnt de eerste aflevering van seizoen 2 ??Met mijn pollepel en microfoon ga ik de komende tijd een hele reeks interessante gasten af, om als een soort magische petemoei of Peter J ...
In de tweede aflevering van deze speciale, dubbeldikke aflevering van Cheft proeft Hiske Versprille nog veel meereigenwijs eilandeten op Into the Great Wide Open.Ze schept pad thai, grillt groenten en scheermessen, hoort alles over het fees ...
In de eerste aflevering van deze speciale, dubbeldikke aflevering van Cheft onderzoekt Hiske Versprille het eigenwijze eilandeten van Into the Great Wide Open.Ze eet parelgort met de burgemeester van Vlieland, plukt oesters op het wad, en v ...
Michiel van der Eerde (45) is chefkok en eigenaar van drie grote restaurants in Amsterdam. In deze aflevering maakt hij een risotto met schol, deelt hij zijn culinaire en zijn zakelijke overwegingen en leert ons een levensveranderende nieuw ...
Luc Kusters (1976, Venray) is chef en mede-eigenaar van restaurant Bolenius aan de Zuidas. Deze eigenzinnige visionair, pietje precies en punkliefhebber pleit voor méér Nederlandse cultuur in de keuken, méér aandacht voor groenten en méér l ...
Yvette van Boven (1968) is beroemd om haar recepten, kookboeken en televisieprogramma. Eerder was ze chef in haar restaurant Aan de Amstel. Voor Cheft maakt ze, in haar eigen keuken in Noord, gnocchi van knolselderij en pastinaak met groene ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.