Luc Kusters (1976, Venray) is chef en mede-eigenaar van restaurant Bolenius aan de Zuidas. Deze eigenzinnige visionair, pietje precies en punkliefhebber pleit voor méér Nederlandse cultuur in de keuken, méér aandacht voor groenten en méér lokale producten. Terwijl we zijn signatuurgerecht met 21 groenten koken (die we deels uit Bolenius eigen moestuin haalden) praten we over de toekomst van de gastronomie, gele ketchup, toewijding, Michelin, systeemdenken en NOFX.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 19-11-2019
De podcast Het Laatste Avondmaal heeft in totaal 34 afleveringen
Maker: Dag en Nacht Media Datum: 24-02-2018
Maker: Dag en Nacht Media Datum: 24-08-2018
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.