Yvette van Boven (1968) is beroemd om haar recepten, kookboeken en televisieprogramma. Eerder was ze chef in haar restaurant Aan de Amstel. Voor Cheft maakt ze, in haar eigen keuken in Noord, gnocchi van knolselderij en pastinaak met groenekruidenboter, biet en walnoten. We praten over thuiskoken en restaurantkoken, over haar jeugd in Ierland, over het belang van ruimte in je pan en in je hoofd en ook -nogal uitgebreid- over Ferrero Rocher. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 19-11-2019
De podcast Het Laatste Avondmaal heeft in totaal 34 afleveringen
Maker: Dag en Nacht Media Datum: 31-01-2018
Maker: Dag en Nacht Media Datum: 20-04-2018
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.