Aflevering Yvette Van Boven En Gnocchi Van Knolselderij (Om Zelf Thuis Te Maken!)

· Aflevering van de podcast: Het Laatste Avondmaal

Yvette van Boven (1968) is beroemd om haar recepten, kookboeken en televisieprogramma. Eerder was ze chef in haar restaurant Aan de Amstel. Voor Cheft maakt ze, in haar eigen keuken in Noord, gnocchi van knolselderij en pastinaak met groenekruidenboter, biet en walnoten. We praten over thuiskoken en restaurantkoken, over haar jeugd in Ierland, over het belang van ruimte in je pan en in je hoofd en ook -nogal uitgebreid- over Ferrero Rocher. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Speelgoedwinkel
Het Laatste Avondmaal

Het Laatste Avondmaal

Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 19-11-2019

De podcast Het Laatste Avondmaal heeft in totaal 34 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Luc Kusters (Bolenius) en zijn Moestuingroenten van de Zuidas

Luc Kusters (Bolenius) en zijn Moestuingroenten van de Zuidas

Maker: Dag en Nacht Media Datum: 20-04-2018

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Yvette van Boven en gnocchi van knolselderij (om zelf thuis te maken!)

Het Laatste Avondmaal · 24-02-2018

00:00 54:01