Aflevering Joris Bijdendijk (Rijks) En Een Heerlijke Dry Aged Duck

· Aflevering van de podcast: Het Laatste Avondmaal

Joris Bijdendijk, de chef van Restaurant Rijks, wordt alom geprezen als voortrekker van de nieuwe generatie Nederlandse topkoks. Joris gaat me laten zien hoe hij zijn beroemde dry aged eend bereidt. En we praten over ambacht, stijl en inspiratie: een kolenkachel in de Ardennen, een komkommerbloem bij De Librije, de zelfverzekerde streken van Rembrandt en hoe hij in zijn enthousiasme voor een nieuw Hollands product bijna zijn duivenmelker over de kling joeg.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Speelgoedwinkel
Het Laatste Avondmaal

Het Laatste Avondmaal

Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 19-11-2019

De podcast Het Laatste Avondmaal heeft in totaal 34 afleveringen

Vorige aflevering

Dit is Cheft!

Dit is Cheft!

Maker: Dag en Nacht Media Datum: 22-12-2017

Volgende aflevering

Leonardo Pacenti (Toscanini) en spaghetti a.o.p. Buonissimo!

Leonardo Pacenti (Toscanini) en spaghetti a.o.p. Buonissimo!

Maker: Dag en Nacht Media Datum: 10-01-2018

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Joris Bijdendijk (RIJKS) en een heerlijke dry aged duck

Het Laatste Avondmaal · 23-12-2017

00:00 50:48