Aflevering S2e16: Kunnen We Zeggen Dat Brian De Keersmaecker Een Betere Aanvoerder Is Dan Justin Hoogma?

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo weet weer wat winnen is. In Nijmegen wonnen de Almeloërs zaterdagavond met 1-2 van NEC. Een welkome zege en dus schijnt de zon weer in Almelo, terwijl de meteorologische herfst is begonnen. Wat viel op? Clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink blikken in een nieuwe HeraKlets terug op het duel in Nijmegen.

Cadeautjes bestaan niet in het profvoetbal, maar Mario Engels wist er zaterdagavond wel eentje uit te pakken na een blunder van NEC-goalie Stijn van Gassel. „Cadeautje? Nee, je kunt het ook gewoon afdwingen", zegt Ralph. Datzelfde geldt voor de 0-2 van Luka Kulenovic. De spits maakte in tegenstelling tot eerdere optredens een goede indruk, vindt Ralph. „Hij gaat zich wat meer thuisvoelen in dit team.”

Geen cadeautjes dus van NEC, maar gewoon verdiende treffers? Het spel in de tweede helft was beter dan voor de rust. Dat kwam mede door Engels en Shiloh 't Zand van positie te laten wisselen. Ook maakte Justin Hoogma (net als Jizz Hornkamp) zijn rentree bij Heracles. Moet hij nu weer aanvoerder worden in plaats van Brian De Keersmaecker, die nu de band om z'n bovenarm heeft? 

Podcast met Nico-Jan Hoogma Deze week gaan Ralph en Frank met de technisch directeur van Nico-Jan Hoogma om tafel. Heb jij vragen voor de td van de Almeloërs? Mail ‘m dan naar podcast@tubantia.nl.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E16: Kunnen we zeggen dat Brian De Keersmaecker een betere aanvoerder is dan Justin Hoogma?

HeraKlets · 23-09-2024

00:00 00:16:47