Aflevering S2e17: ‘Heracles Kan Een Heel Vervelende Ploeg Zijn, Zeker In Eigen Huis’

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo treft vanavond Heerenveen in de Eredivisie. De ploeg van trainer Erwin van de Looi zal de zege op NEC (1-2) een goed vervolg willen geven. In de podcast HeraKlets komen clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink tot de conclusie dat Heerenveen misschien wel een fijne tegenstander is.

In tegenstelling tot Willem II en Almere City is Heerenveen namelijk een ploeg die wél wil voetballen. Ook als dat betekent dat ze met 9-1 onderuit gaan. „Toen NEC vorige week ruimtes weggaf, zag je dat Heracles goed met die ruimtes om kan gaan", zegt Frank. „Dan is Heracles een heel vervelende ploeg om tegen te voetballen.” Ralph is het met Frank eens. „Zeker in eigen huis met het publiek erachter", vult Ralph aan. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E17: ‘Heracles kan een heel vervelende ploeg zijn, zeker in eigen huis’

HeraKlets · 27-09-2024

00:00 00:08:44