Aflevering S2e18: ‘Papa’ Nico-Jan Hoogma Voelde De Pijn Bij Stevige Kritiek Op Zoon Justin Bij Heracles: ‘Heel Pijnlijk Hoe Dat Ging’

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Nico-Jan Hoogma kijkt over het algemeen positief terug op de drukke transferperiode van afgelopen zomer bij Heracles. Met dertien nieuwelingen en vijftien vertrokken spelers had de technisch directeur van Heracles Almelo een drukke zomer. „Deze selectie is beter dan die van vorig seizoen.”

Dat vertelt Hoogma in een extra aflevering van de podcast HeraKlets. De td bespreekt met clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink de transferperiode en de staat van het elftal van trainer Erwin van de Looi. De heren bespreken de aanwinsten, de speler(s) die niet kwam(en) en het vertrek van Michael Brouwer. Hoogma geeft een inkijkje in het vertrek van de geliefde doelman in Almelo, al had hij dat liever eerder gedaan... See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E18: ‘Papa’ Nico-Jan Hoogma voelde de pijn bij stevige kritiek op zoon Justin bij Heracles: ‘Heel pijnlijk hoe dat ging’

HeraKlets · 28-09-2024

00:00 00:37:14