Aflevering S2e19: Het Heracles Van Vorig Seizoen Had Na De 1-1 Van Heerenveen De Wedstrijd Nog Uit Handen Gegeven

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo boekte afgelopen vrijdag de tweede overwinning op rij. In eigen huis werd Heerenveen met 2-1 verslagen. Een late treffer van Mario Engels bracht de Almeloërs de overwinning. Clubwatcher Ralph Blijlevens blikt met host Frank Bussink terug op het duel van vrijdag en hij moet meteen iets rechtzetten over één van de doelpuntenmakers...

Het was een verdiende overwinning, vindt Ralph. „Heracles was de betere ploeg", vertelt hij. Toch was Heracles wel even van slag na de 1-1, die vlak na de afgekeurde treffer van Luka Kulenovic viel. „Het Heracles van vorig seizoen had deze wedstrijd nog uit handen gegeven. Nu herstelt de ploeg zich en dat is wel écht een verschil met vorig jaar.”

Verder gaat het over Mario Engels, Justin Hoogma en natuurlijk de bekerloting. Een herhaling van HHC-uit van vorig seizoen ziet Ralph niet gebeuren tegen eersteklasser FC Winterswijk. „Een jinx? Nee, hoor.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E19: Het Heracles van vorig seizoen had na de 1-1 van Heerenveen de wedstrijd nog uit handen gegeven

HeraKlets · 30-09-2024

00:00 00:18:29