Aflevering S2e20: Misschien Dat Het Tijdstip Zondag In Het Voordeel Van Heracles Is

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo gaat met zes punten uit de laatste twee duels op zak naar De Adelaarshorst in Deventer. De ploeg van trainer Erwin van de Looi hoopt daar een derde zege aan toe te voegen. Maakt Heracles een goede kans? 

In een HeraKlets Flits blikt clubwatcher Ralph Blijlevens samen met host Frank Bussink vooruit op het duel van zondag. Is het tijdstip van 12.15 uur misschien in het voordeel van de Almeloërs? „Je ziet toch dat de sfeer in stadions bij middagduels toch wat tammer is", aldus Frank. 

Qua opstelling verwacht Ralph weinig bijzonderheden. „Misschien dat hij (Erwin van de Looi, red.) met wat poppetjes gaat schuiven, maar het zullen waarschijnlijk wel dezelfde elf basisklanten zijn als tegen sc Heerenveen.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E20: Misschien dat het tijdstip zondag in het voordeel van Heracles is

HeraKlets · 04-10-2024

00:00 00:07:00