Aflevering S2e21: Pijnlijk, Frustrerend En Zonde: De Ruime Nederlaag Van Heracles Bij Go Ahead Eagles Was Niet Nodig

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo heeft de zeges op NEC (1-2) en sc Heerenveen (2-1) geen goed vervolg kunnen geven. De ploeg van trainer Erwin van de Looi ging in Deventer met 4-1 onderuit tegen Go Ahead Eagles. Een verdiende nederlaag, maar wel eentje die geflatteerd was, concluderen Ralph Blijlevens en host Frank Bussink in een nieuwe aflevering van de podcast HeraKlets.

Door de persoonlijke fouten van Fabian de Keijzer en Ivan Mesik gaf Heracles twee doelpunten weg. Terwijl de ploeg misschien wel op een 0-2 voorsprong had kunnen staan. „Als je kort na rust de boel wat beter uitspeelt over rechts, kan je de tweede maken", zegt Frank. Maar ‘als’ telt niet in het voetbal.

En dus gaat Heracles met een nederlaag de interlandperiode in. Na die interlands volgt een pittig blok in de eredivisie met duels tegen Ajax (thuis), FC Twente (uit), NAC (thuis) en FC Utrecht (uit). Alhoewel: „Thuis tegen Ajax ben je niet meteen kansloos", aldus Ralph. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E21: Pijnlijk, frustrerend en zonde: de ruime nederlaag van Heracles bij Go Ahead Eagles was niet nodig

HeraKlets · 07-10-2024

00:00 00:19:22