Aflevering S2e22: Je Bent Geneigd Te Zeggen Dat Heracles Hiermee In Het Voordeel Is Tegen Ajax

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo neemt het zondagmiddag om half drie op tegen Ajax. In het Asito Stadion wordt om half drie afgetrapt. Clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink blikken in een nieuwe aflevering van de podcast HeraKlets vooruit op het duel in de eredivisie.

Heracles zag alleen Juho Talvitie uitvliegen in de interlandperiode, terwijl bij Ajax meerdere spelers met interlandverplichtingen op pad waren. Heracles kon dus trainen met een nagenoeg volledige spelersgroep. Dat moet een voordeel zijn voor de Almeloërs, denkt Frank. Ralph is het daar niet mee eens.

Ook bespreken de heren de zaak rond Bryan Limbombe, de contractverlenging voor Timo Jansink en wordt Jan Zamburek besproken. De middenvelder is op de weg terug en in Almelo heeft men hoge verwachtingen van hem. Maar of hij zondag al weer in actie kan komen? See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E22: Je bent geneigd te zeggen dat Heracles hiermee in het voordeel is tegen Ajax

HeraKlets · 18-10-2024

00:00 00:17:40