Aflevering S2e15: Als Hoogma Besluit Limbombe Nog Een Kans Te Geven, Wat Zegt Dat Dan Over De Geloofwaardigheid Van Van De Looi?

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo gaat morgenavond op bezoek bij NEC in Nijmegen. De Almeloërs wachten al tien wedstrijden op een zege in de Eredivisie. Of NEC dan de ideale tegenstander is om die reeks te doorbreken? Clubwatcher Ralph Blijlevens blikt in een nieuwe HeraKlets vooruit op het duel samen met host Frank Bussink.

Het goede nieuws voor de supporters van Heracles: de ziekenboeg in Almelo stroomt langzaam leeg. Zelfs Jan Zamburek, die nog niet zo lang geleden werd geopereerd aan zijn knie, is terug op het trainingsveld. Goalgetter Jizz Hornkamp zit zaterdag weer bij de selectie. Ook Juho Talvitie is weer fit. Hij ontbrak nog in het thuisduel met Almere City.

En dan is er natuurlijk ook nog het hoofdstuk Bryan Limbombe. Gaat Heracles nou wel of niet de markt op om een vervanger te halen? „Nee", zegt Ralph. Voordat zo'n speler wedstrijdfit is, ben je maanden verder. „Dan kan je beter in januari de markt opgaan.” Maar hem in genade aannemen dan? Nico-Jan Hoogma gaat nog in gesprek met hem, maar volgens Van de Looi is de deur definitief dicht. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E15: Als Hoogma besluit Limbombe nog een kans te geven, wat zegt dat dan over de geloofwaardigheid van Van de Looi?

HeraKlets · 20-09-2024

00:00 00:13:46