Aflevering S2e14: Gaat Heracles De Duurste Aankoop Ooit Op De Bank Zetten Als Hornkamp Weer Fit Is?

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Nee, het blijft nog even wachten op de eerste driepunter voor Heracles. De Almeloërs hadden misschien wel moeten winnen van Almere City, maar in eigen huis kwam de ploeg van Erwin van de Looi niet verder dan een bloedeloze 0-0. In de podcast HeraKlets blikt clubwatcher Ralph Blijlevens samen met host Frank Bussink terug op het duel van zondagmiddag.

Was het een degradatiewedstrijd, zoals ESPN-commentator Mark van Rijswijk het duel tussen Heracles en Almere noemde? Ralph denkt er het zijne van. Feit is wel dat de Heracles opnieuw niet wist te scoren. De Almeloërs scoorden slechts één velddoelpunt en dat is de helft van de totale productie na vijf wedstrijden. Dat is te mager, concluderen de heren.

Als Jizz Hornkamp terugkeert van zijn blessure, keren hopelijk ook de doelpunten terug. Doelpunten die Heracles goed kan gebruiken. Maar waar gaat trainer Van de Looi voor kiezen in de punt van de aanval? Is dat Luka Kulenovic, de duurste aankoop aller tijden van de club of goalgetter Hornkamp. Ralph ziet wel een optie om met beide spelers te starten. „Hornkamp kan ook als een ‘valse negen’ gaan spelen", opteert Frank. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E14: Gaat Heracles de duurste aankoop ooit op de bank zetten als Hornkamp weer fit is?

HeraKlets · 16-09-2024

00:00 00:23:23